Modderonderzoek voor ziektebehandeling

De professor raakte geïnteresseerd in modder toen zijn zoon een immuunsysteemziekte ontwikkelde, het juveniele nefrotisch syndroom. Bij deze ziekte is de normale 서울출장마사지 uitscheiding van urine moeilijk en zwelt het lichaam ernstig op, dus de behandeling met steroïden moet worden herhaald.

Toen ik terugkeerde naar mijn geboorteplaats Boryeong en een huidverzorgingsruimte opende, gebruikte ik per ongeluk een modderpak voor mijn zoon, en de rode huid van het kind verbeterde en het vocht werd hersteld op zijn eigen huid.

Het feit dat modder effectief is voor atopie werd bevestigd door zijn zoon, maar door gebrek aan theoretische ondersteuning, schreef hij zich in 2010 in voor een graduate school en begon hij zich onder te dompelen in modderonderzoek.

Met de hulp van zijn adviseur publiceerde hij met moeite een masterscriptie getiteld ‘Verbetering van de atopische huid met modder’, en dit is de eerste scriptie die modder op de huid heeft geënt. Tegelijkertijd vroeg het patentregistratie aan voor moddertherapie en het is het eerste geval waarin lokaal eigendom werd gebruikt voor patentregistratie.

Beginnend met dit artikel, begonnen de papieren te verschijnen van junioren die Boryeong-modder in acnehuid en hoofdhuidverzorging hadden geënt, en al deze resultaten waren natuurlijk significant.

Toen, in 2013, kwam er een voorstel om te filmen van het KBS Soldiers’ Team, en ze deden gezamenlijk onderzoek en verschenen in de 483e aflevering van ‘Healing with Nature’.

Daarnaast ontving hij de Boryeong Mayor’s Award voor het publiceren van een onderzoeksthesis met betrekking tot de verbetering van atopische huidziekten met modder tijdens een scriptiewedstrijd georganiseerd door Boryeong City.

“Ik wil van Boryeong Mud Therapy een internationaal luxe massageprogramma maken, zoals Lomi Lomi-massage in Hawaii, Chuna in China, Thaise massage in Thailand en Shiatsu in Japan.” Professor Bok klaagt dat het jammer is dat er in Korea niet al te veel modderonderzoeksgegevens zijn.

Professor Bok had er geen spijt van en stelde een atopisch genezingskamp voor met modder in het Boryeong Health Center. “De getijdenplaten aan de westkust worden beoordeeld als een van ‘s werelds vijf grootste getijdenplaten, en de getijdenplaten van Boryeong zijn de beste onder hen. Bovendien heeft het Seongjusan Natural Recreational Forest een bos dat zo dicht is dat je de lucht niet kunt zien, vreemd rotsen, en duidelijk dalen. Sindsdien is de ‘Atopy Healing Camp’ met modder is goed ontvangen, en vorig jaar, een online kamp met behulp van de Mud Experience Kit werd gehouden en de resultaten waren succesvol.

Er werd een tevredenheidsenquête gehouden onder 30 kinderen met atopische dermatitis en hun families, en bijna 100% van hen reageerde positief. Volgens het ‘2020 Atopy Healing Online Camp Results Report’, ondervraagd door Boryeong City Public Health Center, antwoordden ze dat ze 100% tevreden waren met 5 vragen van de 6 vragen (ziektebegrip, gegevenstevredenheid, leerboektevredenheid, locatietevredenheid en bereidheid om opnieuw deel te nemen). Slechts één (97%) tevreden met het proces antwoordde dat het was jammer dat de training video was te kort.

Professor Bok, die dit jaar promoveert, zegt: “Ik heb de eerste stap gezet om wetenschappelijk te bewijzen waarom modder goed is voor de huid.” “Voorlopig richt ik me op het verzamelen van gegevens.”

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다