Het leek alsof er echt een hemel was.

Hallo, Tosun, die de oneindige charme van Changwon-Gunma heeft verdronken! Ik heb vandaag een dag zonder tijd doorgebracht met het hillen van een sentimentele massage in Changwon. Ik heb je zo aangeraakt! Ik heb je hier gebracht omdat ik dacht dat het leuk zou zijn om met je te delen. Het is de eerste massagewinkel die ik ooit heb meegemaakt, maar ik denk niet dat ik ooit iets zou vinden dat zo groot is als ik ooit zou kunnen gaan, dus ik zou het aan u aanbevelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik ben er zeker van dat je later zult gaan omdat je er zeker van bent dat het een plek is waar je tevreden bent met mijn kennissen.
Ik was niet geïnteresseerd in massage, maar eigenlijk was het een van degenen die niet begreep waarom ze massage kregen. Het verhaal is veranderd sinds de laatste maand een grote groep mensen in hun taille had geraakt. Ik moest het nu voor mijn gezondheid doen. Ik heb eigenlijk een massage gekregen en het effect is zo groot dat ik het steeds meer kan doen, en ik heb het geboekt via de Gunda-site en het Ghani-lid kan het krijgen.

Ik vond het echt leuk om in de 건마 buurt van huis te zijn, maar ik vond het leuk om te zien dat er verschillende voordelen waren die ik kon genieten, dus ik was perfect!Er waren veel soorten wekelijkse kortingen, eerste kortingen en kortingen, en ik vond het leuker dat de winkels in de sentimentele massage echt netjes en mooi waren!Het interieur was goed, de stelling was goed, dus het stadsbestuur kon het gemakkelijk gebruiken.

Ik ging naar binnen en je was heel blij dat je het leuk vond, en je zei dat het een beroemde plek was voor de aromamassage in het raam, en dat is waarom het aroma ruikt. Het was eigenlijk een slechte zweet, en hoe goed de geur ook was, het was een beetje een schedel en een slechte maag, en het was geen sentimentele massagewinkel in de ruitentuin. Het lijkt erop dat het een relax is om je geest te laten rusten in een vreemde ruimte.
Ik heb eindelijk een menu geopend om te bedenken wat voor soort zorg ik zou krijgen. Er zijn verschillende soorten massages. Er waren veel verschillende soorten, beginnend met de Swedish-massage, aromamassage en timasage, en het was echt goed dat de prijs laag was en er geen last van was om te kiezen!En je was zo aardig dat je me alles uitlegde voor de eerste mensen die een massage als ik had! Heel erg bedankt.

Als je het menu hebt uitgezocht, is het tijd om je kleren in de kleedkamer te veranderen, en je hebt een kleedkamer en een douche en een toilettafel die je droeg. Ik vond het echt leuk dat ze allemaal in één ruimte waren en niet moesten bewegen.
Ik kwam eindelijk binnen om een ​​sentimentele massage in de zaal te krijgen. Het was geweldig om je gezellig en comfortabel te houden. Je gaat naar bed, en je gaat naar binnen.Het leek erop dat je echt een hemel was, omdat je zo’n goede massage van de Relieken had gekregen, en je zou het moeten proberen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다